New collection is happening!

Zadnje dni delam s polno paro, brusim, barvam, neučakano odpiram peč, ta projekt resno preizkuša moje živce in potrpežjivost, ki je že tako ali tako moja šibka točka.

Murphy na delu – takrat, ko si najmanj želiš, da bi šlo kaj narobe, oz. še huje – ko niti ne pomisliš, da bi sploh lahko šlo kaj narobe – takrat seveda gre. Ko sem predvčerašnjim zaprla težka vrata peči, v katero sem z vso nežnostjo, ki jo premorem, polagala koščke in kose, sem jo prav tako na skrito malo pobožala, si zaželela, da bo vse v redu… Usodni kratki stik elektrike pa je zašuštral programe žganja in vse skupaj se je žgalo na 200 stopinjah premalo, tako da do današnjega ponovnega testnega žganja sploh ni bilo jasno, ali bodo glazure vseeno razvile efekte ali ne in ali bom  – najhujše – morala vse začeti znova. Znova lajk od kepe gline naprej.

Konec dober – vse dobro.

Philips Fashion Week – moj nakit bo v sodelovanju z oblikovalko Alice Bossman in njeno novo kolekcijo predstavljen na drugem slovenskem tednu mode 2. aprila v Kinu Šiška! Hepihepi!

Za konec pa en naramni kos. (ni še končan)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s