fORMINORA Updates

Kratki updejti:

Na Mesecu oblikovanja je bilo fino, končno sem spoznala in v živo videla delo nekaterih slovenskih oblikovalcev, ki jih cenim in spoštujem. Tako je poleg mene svoj čudovit in delikaten nakit razstavila Aleatta, ki pa je imela (ne vem, če smem povedat) s sabo še eno škatlo z božanskimi zapestnicami. Lepo je bilo videt tudi Vanjo iz Pleksimanije, ki je predstavila čudovito novo kolekcijo. Tako, moja lista želja se je kar daljšala, ampak ena se mi je vendarle izpolnila -od ene najboljših slovenskih oblikovalk nakita – Rosanne R. Ceglar (ki je imela, btw, svojo ogrlico objavljeno tudi v Vogue UK!!!) sem v dar prejela prstan, zares čudovit in kot bi bil izdelan za mojo roko.

Spoznala sem tudi gdč. Magnifique, luštno kot gumbek, blogerko, ki jo redno prebiram + obožujem njen stil, pa se mi je zazdelo, da bi bila kot nalašč za fORMINORA uhane.

Seveda ni šlo brez Nike, s katero sva naredili eno blagovno menjavo

Končno sem spoznala prelestne Leo, Živo in Ajdo – športne misice – ma v živo so še lepše…

Priznam – imam že ideje za naslednjo kolekcijo…

Aha – big news – 26. november: razstava nakita v galeriji Lične hiše v Ajdovščini. Obljubim, da bomo pripravili obiska vreden dogodek!

Advertisements

2 thoughts on “fORMINORA Updates

  1. Prav lušno je bilo na sejmu, med drugim tudi zaradi dobre družbe. 🙂 In Forminora je prekrasna, če ne bi bila že več let zaljubljena v svoj edini prstan, bi si na prste nabasala vse iz sličice zgoraj. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s