Fall Updates

Se spodobi, da zdaj na jesen malo delim svoje naklepe:

– V našem ateljeju se snuje vzporedna, predvsem pa nosljivejša izvedba kolekcije fORMINORA. Bojda se je v ljubljanski trgovinici Ika nekaj strank že prejšnji teden spraševalo, kje za vraga so prstani s perjem. Sirijsli? Jaz sem pa mislila, da ga ni junaka oz. junakinje, ki bi si drznila pernate, cca 20 cm visoke prstane nositi v javnosti. Me preseneča in veseli hkrati!

– Na spletni strani MC Hiša mladih so se spomnili vprašalnika MC 21, ki smo ga imeli čast prvi prejeti pomočniki prvega fashion week(end)-a v Ajdovščini, več si lahko preberete tu.

– Ljubljanski mesec oblikovanja se bliža, končno imam čas, da se popolnoma posvetim organizaciji. V Studiu Babilon se že krešejo ideje za ekstra odštekan katalog nakita, slikovni in tekstovni material sta pripravljena, tako da tri, štiri, eksplodiri!

– Po novem ima moj nakit 3 nove signičr obraze – Ajdo, Leo in Živo, lepotičke so sicer aktualna in prejšnji miss športa, moj nakit pa bodo nosile ob različnih priložnostih, na različnih prireditvah. Zadevo si je zamislila gospodična Saša Bernetič; se že veselimo skupnega sodelovanja!

– Vedno sem vesela, ko vidim moj nakit v dejanski rabi – tokrat mi je srce poskočilo ob branju prispevka na Fensišmensi blogu. Moja broška (na 2. fotki) počiva na rami gospodične Katje, sicer avtorice enega najbolj prisrčnih blogov kar jih je, P e p e r m i n t.

– Jutri se bo v Vipavskem križu zgodila otvoritev razstave Bit 2 Beat .11, ki jo pod organizatorstvom MC Hiše mladih pripravljajo drugič. Tudi tokrat se bosta predstavila dva mlada, perspektivna umetnika – Ariel Štrukelj in Simao Bessa, sama pa sem zadolžena za likovno kritiko. Lepo vabljeni jutri ob 19.00.

– In še za poslednji odstavek – rada berem Nikin blog Cvetnični lonec, tokrat s postom o kulinaričnem presežku sredi Rima, čigar opis dodatno ozaljšajo Nikine rustikalne fotke (kakršne se – btw – dobi tudi na njenih imenitnih beležkah, zvezčičih in dnevnikih). Omehča še taljanov naveličano Primorko, kot sem jaz.

Advertisements

3 thoughts on “Fall Updates

  1. Oh Hana, hvala ti za lepe besede 🙂 saj veš, da te redno spremljamo. Zadeve z nove kolekcije so tako odštekano lepe, da verjamem, da jih veliko gospodičen v mestu želi 🙂

  2. Spraševalka v Iki sem bila jaz (hahaha) in gospodična je bila kar malce presenečena, ker je rekla, da so pravkar dobili Nove kose (in nobeden perjast):D
    Fine stvari naklepaš !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s